vakantie

Agriturismo Spanje; vakantie bij de boer

Vakantie maar dan net anders

Wie op vakantie wil gaan in Spanje maar wat anders wil proberen dan een groot hotel doet er goed aan om eens bij Agriturismo Spanje te boeken. Agriturismo houdt in dat je een verblijf huurt op een oorspronkelijke Spaanse boerderij. Het is een soort vakantie bij de boer, maar dan een vakantie met een mooi weer garantie; iets wat je in eigen land niet zal vinden. Denk niet dat je er veel ongemakken zal moeten ontberen; je bent van alle gemakken voorzien terwijl je geniet in een groene landelijke omgeving.

De luxe van een eigen zwembad
De Spaanse zon kan behoorlijk branden en dat hebben de eigenaren van een Agriturismo behoorlijk goed begrepen. Het is dan ook niet voor niets dat jij als huurder van een verblijf aldaar gebruik mag maken van een eigen zwembad. Op die manier is het prima toeven in de zon, terwijl je geniet van een sensationeel uitzicht. Er is maar één ding wat je niet krijgt in deze vakantie; massatoerisme.

Geen grote mensenmassa
Spanje is een land wat vanwege het warme klimaat gedurende het hele jaar als een magneet werkt wanneer het aankomt op toerisme. Vele landgenoten trekken naar Spanje toe om aan één van de vele Spaanse Costa’s te liggen op het strand en te bakken in de zon. De meeste herinneringen aan zo’n vakantie bestaan dan ook uit een race om een strandstoeltje te bemachtigen voor je gezin en aan slecht eten in het restaurant. Het spreekt voor zich dat steeds meer toeristen ervoor kiezen om deze taferelen achter zich te laten.
Met een half uurtje aan het strand
Verlang je tijdens jouw verblijf in een agriturismo dan toch naar een dag aan het strand, dan is er de mogelijkheid om binnen een half uur bij een strand te zitten. Je hebt op die manier het mooiste van twee vakanties; je hebt het mooiste vakantie oord wat je maar kan krijgen en je hebt een verblijf aan het strand om een duik in de zee te nemen.