Uncategorized

De goede kant op met vaccins

Vakantie… Een moment om ieder jaar weer reikhalzend naar uit te kijken, nu al helemaal. Daarom wil je het liefst er alles nu al voor regelen.De coronacrisis is na een jaar helaas nog niet voorbij. Het heeft dus nog steeds consequenties voor onze vakanties. Vakantie in eigen land is in ieder geval geen probleem en kun je rustig boeken. Maar hoe zit het met andere vakanties? Kun je straks naar de camping in Frankrijk? Of misschien wil je het liefst dit jaar weer vliegen? De vooruitzichten zijn gelukkig wel weer wat positief. 

Veel landen zullen de komende tijd toeristen uit ons landje weer toelaten

We weten nog steeds niet wanneer het coronavirus helemaal onder controle is. Maar we gaan wel de goede kant op met vaccins, sneltesten en betere behandelingen. Steeds meer landen geven aan dat zij binnenkort weer buitenlandse toeristen welkom heten in hun land. Dat gaat wel gepaard met corona maatregelen die per land zullen verschillen. Wat niet in je koffer mag ontbreken is een gecertificeerde covid 19 test.

Verstandig om een voorraad mondkapjes te hebben

In steeds meer landen is het dragen van mondkapjes verplicht en zijn de regels strenger dan in Nederland. Wie dus de grens over wil zal een voorraad mondkapjes mee moeten nemen. Maar waar koop je ze? Hoe gebruik je ze? En wat doe je na gebruik? Vraag je je af waar kan ik mondkapjes kopen? Dat kan gemakkelijk bij mondkapjes.nl Je vindt hier veel keus in heel veel soorten en modellen.Je hoeft er je huis niet voor uit. Zeker wanneer je al druk bent met het voorbereiden van je vakantie is dit iets wat je snel en gemakkelijk wilt regelen. Het is verstandig een voorraadje mondkapjes te kopen, zoals een pak wegwerp mondkapjes en een aantal katoenen wasbare mondkapjes. Dan ben je op alle situaties voorbereid en heb je altijd mondkapjes bij de hand en op voorraad. 

Reisblog

Zorgverzekeringen vergelijken

Moleskine schetsboek kopen voor op vakantie bij https://www.moleskine.nl/speciale-moleskine-notebooks/moleskine-art-collection/products/

Reacties uitgeschakeld voor De goede kant op met vaccins