vakantieparken Drenthe
vakantie

Helemaal tot rust komen in vakantieparken Drenthe

In vakantieparken Drenthe kun je echt even helemaal weg van de drukte van de stad ontspannen. Of je nu al jarenlang in Nederland op vakantie gaat, of misschien meer interesse hebt gekregen in het ontdekken van ons prachtige kleine landje sinds de pandemie buitenlandse vakanties tijdelijk onmogelijk maakte, Drenthe zou hoog op je lijst moeten staan wat mij betreft. Het is namelijk een van de mooiste provincies van ons land. In Drenthe heb je heel veel uitgestrekte natuur, zeker voor Nederlandse begrippen. Je kunt er wandelen en wandelen, of hele stukken fietsen zonder mensen tegen te komen. Ik vind dat persoonlijk echt heerlijk. Even niemand om me heen.

Drenthe: ook leuk voor kinderen

Wie denkt dat een provincie als Drenthe saai is voor kinderen, heeft het echt fout. In Drenthe zijn zoveel leuke dingen te doen met kids. Je kunt er bijvoorbeeld met jouw kids op bezoek bij een herder van schapen, om te leren wat zo’n herder te doet en te beleven hoe zo iemand in het leven staat. Heel leuk om te doen en de meeste kids gaan hier helemaal in op. Daarnaast zijn er tal van speelbossen en dergelijke te vinden waar je kinderen echt dagenlang lol kunnen hebben. Ze hoeven zich in ieder geval echt niet te vervelen op deze rustige vakantie.

vakantieparken Drenthe

Drenthe is een fietsparadijs

Als je van een wat actievere vakantie houdt, waarbij je je flink in het zweet kan werken in de prachtige natuur, is Drenthe ook echt de beste bestemming die je je maar kunt wensen. Er is veel bos, waar je prachtig kunt hardlopen en waar ook talloze mountainbike paden te vinden zijn, voor fietsers van alle verschillende niveaus. Daarnaast is er veel water en zijn er veel faciliteiten om kano’s, kajaks of bootjes te huren. Het is wat dat betreft een hele toffe bestemming om een weekje te sporten. Voor ieder wat wils dus, boek nu jouw vakantie naar vakantieparken Drenthe!

Reacties uitgeschakeld voor Helemaal tot rust komen in vakantieparken Drenthe