terrasscherm
Horeca

Off topic, namelijk een terrasscherm

XteriorWelkom beste lezers. Vandaag ga ik een beetje off topic. Ik ga het namelijk hebben over de aankoop van een terrasscherm. Telkens wanneer ik in het buitenland ben zie ik deze windschermen staan. Niet alleen langs stranden maar ook in het centrum zie ik ze steeds vaker staan. Wanneer je in het buitenland aan het strand op een terras zit, dan zijn deze dingen echt noodzakelijk. Niks is vervelender als je lekker ontspannend zit en er zand in je drankje komt. Met zo’n scherm voorkom je dit dus. Een terrasscherm in een centrum zorgt voor meer privacy. Voorbijgangers kunnen dan niet het eten van je bord afkijken. In Nederland zie je dit ook steeds meer.

terrasscherm

Een windscherm voegt meer toe

Windscherm XteriorWanneer je een terrasscherm in Nederland plaats als horeca gelegenheid voeg je meer waarde toe. Je hebt dan dezelfde voordelen als dat ik hierboven genoemd heb. Ook kan het zorgen voor een fijne luchtcirculatie. Wanneer het dan te heet is kun je zo’n scherm verstellen om een koel briesje te krijgen. Ik zal een afbeelding toevoegen aan dit artikel zodat jullie kunnen zien wat ik bedoel.

Natuurlijk heb ik ook een tip voor jullie waar je zulke terrasschermen kunt aanschaffen. Kijk eens op xteriot.nl. Hier vind je naast zulke windschermen nog veel meer voor het terras. Je kunt hier een hoop mee besparen, dit is toch iets wat elke ondernemer wil.