Vakantie boeken

Vakantie boeken Thailand

Thailand is gevestigd in Zuidoost-Azië en is begrensd naar Maleisië, Cambodja, Myanmar (Birma) en Laos. De Thaise naam van het land is Thai Praathet, wat “vrije grond” betekent. Thailand heeft een divers landschap van beboste bergen, rivieren, regenwouden en delen van droog land. Verrassend, er zijn de grote kalkstenen die uit de Andamanzee stijgen. De meeste van de Thaise bevolking is boeddhistisch. Thaise mensen staan ​​ook bekend als een vriendelijke mensen die ook de plaats “The Place of Smile” noemen. Thailand is bekend met veel reizigers als bestemming voor een strandvakantie en / of voor een rondleiding (georganiseerd).

Thailand is een van de meest populaire bestemmingen voor de Nederlanders. Jaarlijks bezoeken meer dan 180.000 Nederlandse toeristen Thailand. Vooral de vriendelijke bevolking is een belangrijke reden voor Thailand’s keuze of terugkeer.

Thailand is niet alleen populair bij de Nederlandse bevolking, maar 16 miljoen mensen van over de hele wereld bezoeken jaarlijks de “Smile Place”.