Hotels

Een b&b Vlaardingen boeken?

Je wilt er lekker even op uit? Even de dagelijkse gang van zaken vergeten om te genieten van de rust en de ruimte om je heen? Echter heb je geen idee waar je dit het beste kan boeken? Bekijk dan eens de website van b&b Vlaardingen! Hier is het mogelijk om een prachtige overnachting in de oude watertoren te boeken. De kosten om hier te mogen boeken is overigens zeer aantrekkelijke waardoor ik alleen maar vol lof kan spreken!

13718664_1227592987286201_8129745267924870760_n

Wij hebben hier namelijk voor een tijd terug ook een overnachting geboekt. Dit naar aanleiding van het feit dat we maar al te graag naar het mooie Vlaardingen wilde gaan. Hier zijn we nog niet eerder geweest waardoor dit een unieke kans is, deze kans hebben we dan ook met beide handen aangepakt!

Online boeken

Tijdens het bekijken op deze website viel het ons direct op dat er genoeg mogelijkheid is om te boeken. Tevens ook de betaalmogelijkheden zijn uiteenlopend waardoor we hier vast en zeker nog een keer terug zullen komen. Het was dan ook een prachtige ingerichte hotelkamer welke voorzien is van alle luxe! Hier komen we dan ook zeker weten een keer terug.