Hotels

Overnachten Rotterdam?

Samen met mijn vriendin wilde ik eens wat anders doen dan het standaard “vliegtuig pakken”. Door te zoeken op overnachten Rotterdam wisten we in ieder geval dat we een hoop van Rotterdam tijdens het avondlicht kunnen bekijken. Vanuit Rotterdam kan je natuurlijk ook makkelijker bij andere plekken komen als wat je normaliter doet. Zo wilde ik vanuit Rotterdam het strand nabij Rotterdam eens bekijken en er een leuke dag van maken met mijn vriendin.

site-logo-1

Door op het internet te zoeken naar een geschikte hotel zijn wij terecht gekomen op de website van Hotel Milano. Dit hotel staat wat dat betreft erg hoog aangeschreven waardoor we het gewoonweg niet konden laten om te boeken! Natuurlijk wil ik het wel als verrassing houden voor mijn vriendin, moest een manier zien te vinden zodat ze er niet achter kon komen. Online boeken was niet verstandig aangezien ze de mail kreeg te zien en daar zat ik niet op te wachten.

41127_fullimage_rotterdam-skyline

Telefonisch geboekt

Het feit dat ik telefonisch contact heb gezocht om het verhaal uit te leggen werd dit van harte aangenomen! Het was namelijk absoluut geen probleem om pas te betalen bij aankomst waardoor mijn vriendin ook geen mail hoefde te lezen. Hier heb ik dan ook meteen voor gekozen om overnachten Rotterdam waar te maken. Ik kan in ieder geval niet wachten tot ik het gezicht van mijn vriendin mag zien bij aankomst van het hotel.