Veluwe overnachten
Camping

Een romantische verrassing: op de Veluwe overnachten

Een overnachting of een weekend weg brengt ontspanning in de relatie. Vooral als je het druk hebt of kinderen thuis hebt is even van huis gaan een goede keus. op de Veluwe overnachten is dan in dit geval helemaal geen slecht idee. Misschien hebben jullie wel iets te vieren en willen jullie een bijzondere overnachting? Er zijn verschillende soorten huisjes of onderkomens die jullie weekend weg magisch kunnen maken. In dit artikel gaan we wat verder in op de verschillende soorten overnachtingen die je kunt doen om inspiratie te krijgen. 

Veluwe overnachten

Verschillende bijzondere overnachtingen in de Veluwe

Natuurlijk is een overnachting al bijzonder op zich, maar om het nog wat extra bijzonder te maken is het natuurlijk onvergetelijk om een overnachting te doen die je niet snel nog een keer zal doen. Denk aan bijvoorbeeld een overnachting in een safaritent. Of stel je eens voor hoe bijzonder het zou zijn om wakker te worden tussen de fluitende vogels in de bossen. De wijnlogdes zijn tegenwoordig ook in trek en dit is dan ook echt een overnachting om nooit te vergeten. Er zijn dus veel verschillende ideeën om je overnachting onvergetelijk te maken.

Leuke activiteiten op de Veluwe

Vergeet je niet naast het boeken van je accommodatie om ook leuke activiteiten te plannen? Naast een heerlijke wandeling in de bossen van de Veluwe zijn er nog ontzettend veel andere dingen te doen in de Veluwe. Huur bijvoorbeeld een fiets en ga dieren spotten in de Hoge Veluwe, of ga gewoon heerlijk een dagje naar een wellness in de buurt. Vergeet ook niet om een bezoekje te nemen aan de Hanzesteden waar je kunt kiezen uit enorm veel terrasjes en restaurantjes. In plaats van een planning te maken kun je ook natuurlijk daar pas bekijken wat je kunt gaan doen samen. Veel plezier op jullie weekend weg!

Reacties uitgeschakeld voor Een romantische verrassing: op de Veluwe overnachten