camping-brabant
Camping

Weekendje weg bij Camping Brabant

Het is alweer bijna zomer. Dit jaar kunnen wij helaas niet op vakantie gaan naar het buitenland, omdat dit voor ons te duur word. Daarom leek het mij wel een leuk idee om eens te kijken bij Camping Brabant. Er zijn namelijk veel campings in Brabant. Het is dan ook in eigen land. Dit kan scheelt ons in veel geld. Ook vinden de kinderen dit een leuk idee. Het leek mijn vrouw en ik verstandig om meer informatie hierover op te zoeken. 

Koffiecamping-brabant

Mijn vrouw nodigde de buurvrouw uit voor de koffie. Zij gaat namelijk jaarlijks op vakantie naar Brabant en weet dus alle leuke campings. Zij adviseerde ons vooral om eens te kijken bij Camping Brabant de Achterste Hoef. Dit zou volgens haar namelijk de leukste camping van Brabant zijn. Ook hebben zij hier genoeg speelse activiteiten voor de kinderen, waardoor zij zeker moe worden en een gegarandeerde leuke vakantie hebben. Dit wekte veel interesse bij ons op. Daarom besloten wij om op het internet meer informatie te krijgen over dit bedrijf.

Internetkampeerplaats

Op het internet is de website al gauw te vinden. Het is zelfs mogelijk om gebruik te maken van een van de faciliteiten op de camping. Dit werkt veel in ons voordeel, omdat wij geen caravan hebben. Een chalet van deze camping is daarvoor een goede vervanger. Geweldig! De vakantie is dan ook geboekt. Wij gaan voor twee weken op vakantie in het mooie Brabant bij de Achterste Hoef.