groepsverblijf brabant
Weekend weg

Ik was dus op zoek naar een groepsverblijf Brabant

Ik denk dat ik per jaar wel zo’n drie á vijf keer op vakantie ga. Het artikel van vandaag zal dan ook gaan over mijn groepsverblijf Brabant Of dit nou in het buitenland is of in ons land zelf. Zo maak ik minimaal wel één reis naar het buitenland. Wanneer ik een weekendje weg ga in ons land zelf beschouw ik dit eigenlijk ook als een soort van min vakantie.Je komt immers op een plaats waar je vaak nog nooit bent geweest en dus is de hele omgeving en sfeer anders.

groepsverblijf brabantZo kreeg ik laatst de opdracht om het vriendenweekend van 2016 te organiseren. Natuurlijk nam ik deze taak graag op mij. Vooral ook omdat ik toch al wel een uitgebreide ervaring heb met het boeken van vakantie of weekendjes weg. De reden waarom we elk jaar met de vriendengroep een weekend weg gaan is omdat we elkaar zo niet uit het oog verliezen. Sommige wonen namelijk in de randstad en zijn er dus niet altijd bij. Wel blijf ik sommige vrienden nog wekelijks zien, maar dat is omdat we in dezelfde stad wonen. Om de week gaan we dan met enkele gezellig met elkaar eten en blijven wij elkaar up-to-date houden. Maar om die andere vrienden toch regelmatig te blijven zien is zo’n weekend weg toch wel noodzakelijk. Omdat één vriend van mij in de stad Eindhoven woont en hij regelmatig zegt hoe geweldig je daar kunt stappen, ben ik eens op zoek gegaan naar een groepsverblijf Brabant. Je kunt natuurlijk wel bedenken dat ik voor deze zoekterm enorm veel hits kreeg. Ik ben dus ook al enkele sites af gegaan en ben uiteindelijk terecht gekomen bij bergerhoeve.nl. Ik wil dan ook dieper in gaan over het groepsverblijf Brabant bij deze firma.

Zijn jullie al bekend met de naam Berger Hoeve?

zaal berger hoeveNu ik dus niet, maar het is dus wel een gevestigde naam in de provincie Noord-Brabant. Toen ik het er dus met die vriend in Eindhoven over had, zei hij mij dat hij hun wel kunt. Hij was hier dan ook al eens geweest. Dit wel met zijn familie, deze wonen namelijk ook allemaal in Eindhoven en omstreken. Hij vertelde mij dan ook dat ik hier ons mannenweekend bij moest boeken. Natuurlijk heb ik zelf wel eerst even research gedaan op de site van Berger Hoeve. Hier staan dan ook een aantal interessante dingen die ik met jullie wil delen. Zo is hun algemene waardering namelijk erg goed, zie hier:

  • Waardering 8,1
  • Ligging 9,8
  • Prijs / kwaliteit 8,1
  • Kindvriendelijk 9,8
  • Inrichting 7,7
  • Hoeveelheid ruimte 7,8

Ook geschikt voor jongeren

Wat je bij sommige vakantieparken hebt is dat zij liever geen jongeren hebben tussen de 18 en 35. Gelukkig was dit bij Berger Hoeve niet het geval. Toen ik ging boeken had ik dit natuurlijk wel van te voren gemeld. Echter zei ik aan de telefoon dat wij die leeftijd inmiddels wel gepasseerd zijn en er gewoon een gezellig weekend van willen maken. Toen werd mij vriendelijk verteld dat het geen probleem was.

berger hoeveZo heb ik deze week dus het groepsverblijf Brabant, ook wel door ons het “vriendenweekend 2016” geboekt. Wij gaan na de carnavalsvakantie. Indien ik er aan denk zal ik enkele foto’s toevoegen aan dit blog. Indien je nog vragen hebt, kun je ze altijd aan mij stellen.