Weekend weg

Weekendje weg met vriendinnen in Zeeland

loacties1 logo_topDankzij IetsDoenOfferte hebben mijn vriendinnen ik de juiste plek gevonden om een betaalbaar weekendje weg te gaan aan het strand. We hebben een offerte aangevraagd bij IetsDoenOfferte en kregen een aantal offertes, we hebben daar de leukste en goedkoopste uitgekozen. We zijn 2 weken geleden op vrijdag richting Zeeland vertrokken met de auto, de rit was al gezellig met leuke muziek en gezellig bij gekletst. We zijn met z’n 4e op de bank geploft en er die middag niet meer vanaf gekomen, even lekker genoten.

Genieten op het strand

De volgende dag was het super lekker weer en zijn we naar het strand van Zeeland gegaan. We hebben lekker aan het strand gelegen en heerlijk genoten van de rust. S ’avonds zijn we lekker gaan uit eten bij een restaurant aan de zee.  Daarna een lekker lui avondje op de bank met de meiden en lekker gaan slapen.

kinderfeestje

Ik keek al uit naar de volgende dag want we gingen wandelen door de natuur van Zeeland. Ik heb erg genoten en veel gezien van de natuur. Natuurlijk hebben we s ’middags even lekker geluncht en daarna weer verder gelopen door de natuur. Aan het einde van de dag hebben we alles ingepakt en zijn we naar huis gegaan.Wij hebben erg genoten van een leuk, gezellig en betaalbaar weekendje weg. Volgende keer ga ik niet meer zo lang zoeken om een weekendje weg te boeken maar ga ik gelijk een offerte aanvragen bij IetsDoenOfferte.