Rijbewijs halen in Nijmegen
Auto

Rijbewijs halen in Nijmegen op een latere leeftijd

Rijbewijs halen in Nijmegen Zelf als je iets ouder bent kun je je rijbewijs halen in Nijmegen. Mijn hele leven lang heb ik er eigenlijk nooit over nagedacht om dit te gaan doen. Mijn man reed altijd en dat vond ik ook wel prima. Nu wij allebei iets meer op leeftijd zijn, zou ik het ook wel fijn vinden om wat onafhankelijker te zijn. De vrijheid van het kunnen rijden leek me ineens toch wel heel erg prettig. Toen ik het hierover had met anderen raadde iedereen het mij aan om toch te gaan doen. Dit gaf mij uiteindelijk net dat extra zetje wat ik nodig had.

Mijn rijbewijs halen in Nijmegen

Rijbewijs halen in Nijmegen

Toen ik ging zoeken naar een plek om mijn rijbewijs in Nijmegen te gaan halen, heeft mijn dochter mij hiermee geholpen. Zij wist precies waarop ze moest letten en dat vond ik erg fijn. Zo wist ik bijvoorbeeld niet dat het op veel plekken mogelijk is om een proefles te nemen. Achteraf klinkt het heel erg logisch, maar je moet het maar net weten. Hier heb ik zelf ook gebruik van gemaakt, want op die manier kon ik meteen de instructeur leren kennen. Toen ik bij hem in de auto stapte, stelde hij mij direct op mijn gemak. Hij vertelde over zijn ervaringen met andere ouderen en daardoor kreeg ik ook het idee dat hij wist hoe hij dit aan moest gaan passen.

Ik heb het gehaald!

Mijn rijbewijs in Nijmegen halen ging een stuk soepeler dan ik vooraf had verwacht. Ik leerde wonderbaarlijk snel en voor ik het wist vertelde hij mij dat ik het examen mocht gaan doen. Hiervoor was ik flink zenuwachtig, maar dat heeft gelukkig geen negatieve invloed op de uitslag gehad. Toen ik de uitslag kreeg en bleek dat ik was geslaagd, was ik ongelofelijk blij. Inmiddels heb ik er al flink wat kilometers op zitten.