vakantie

Voor Luxe vakantie met kinderen gaat u naar Silktravel!

Binnenkort is het zomervakantie en is het weer de tijd van het jaar om samen met uw kinderen op vakantie te gaan. Dan verwacht u natuurlijk dat u bij een luxe vakantiepark of hotel of strand terecht komt. Vaak is het dan zo dat het toch niet blijkt wat het is. Bij Silktravel hoeft u zich geen zorgen te maken, u komt gegarandeerd bij een plek uit voor een Luxe vakantie met kinderen.

Zonder zorgen Luxe vakantie met kinderen hebben

Wanneer u op vakantie wilt gaan, dan is Silktravel de ervaren reisbureau die u nodig heeft. Bij Silktravel zijn de medewerkers altijd op de hoogte van de gewenste vakantiebestemming. Tijdens het boeken zoekt silktravel op de wensen en persoonlijke interesses naar een vakantieplek voor u.

Zo zorgen ze er ook voor dat uw Luxe vakantie met kinderen uitstekende accommodaties heeft. Zo kunt u zonder zorgen op vakanties gaan en genieten van de mooie onbekende bestemmingen waar u nooit bent geweest.

Over het bedrijf

Het bedrijf is een dynamische reisorganisatie die gedreven en enthousiast adviezen geven over het reizen en boeken van uw vakantiebestemming. In 2008 is het opgericht en gevestigd in Rotterdam. De missie van het bedrijf de vraag naar een echte servicegerichte aanpak en de reiservaringen die ze aan u bieden.

Contact

Voor meer vragen of andere zaken, dan kunt u gerust contact opnemen met Silktravel via de telefoon of e-mail. Zij helpen u gerust verder met uw vragen en zaken.