Saunabon
Weekend weg

Geniet nu ook van alle voordelen van de saunabon van Thermen

Een saunabon moet je toch als muziek in de oren klinken als jij een regelmatige bezoeker en gebruiker bent van de sauna. Een dagje sauna is eigenlijk best luxe. Ten minste zo wordt dat door velen gezien. Als je echter weet wat zo’n dagje met je doet, dan kun je ook zeggen dat je dat zo af en toe nodig hebt om tot algehele ontspanning te komen. Je geestelijk en lichamelijk goed voelen, in balans zijn, werkt door in je hele leven, op je werk, thuis, in de omgang met anderen enz. Een dagje sauna is investeren in jezelf! Ook jouw werkgever heeft daar profijt van. Misschien een leuke cadeautip voor alle werkgevers voor de maand december: geef alle medewerkers een dagje sauna of wellness cadeau. Het komt de sfeer op de werkvloer ten goede en daarmee de bedrijfsresultaten.

Faciliteiten

Saunabon voor jezelf of als cadeau?

Een dagje sauna reserveren met korting daar zullen veel mensen gebruik van willen maken. Het is daarom aan te raden om bij een actie en/of aanbieding voor de sauna of voor één van de andere accommodaties meteen te reserveren als jij de korting ziet, want de plaatsen zijn, zoals je begrijpt, beperkt en op is op! Reserveren kun je eenvoudig online ook als er korting wordt gegeven. Je leest de kortingen op de website, maar je kunt je ook inschrijven voor de nieuwsbrief om maar niets te hoeven missen van de nieuwtjes, waar onder de acties, van Thermen Nijmegen. Het formulier om te reserveren en om de nieuwsbrief aan te vragen vind je op de website.

Rust

Van jouw reservering ontvang je altijd een bevestiging via de mail of telefonisch. Thermen Nijmegen voor een dag vol ontspanning in de sauna, in één van de baden, tijdens een massage en/of beauty behandeling, onder de zonnebank en tijdens een bezoek aan het restaurant. Jij bepaalt wat je gaat doen, kies voor de sauna of één van de bestaande arrangement, zelf een arrangement samenstellen kan ook. En met de sauna kortingsbon wordt het gebruik ervan een stuk goedkoper.