Vakantie boeken

Studeren in Frankrijk mogelijk een optie

Vliegtickets22Studeren in Frankrijk mogelijk een optie

 

Ik hou van frankrijk, het is een van mijn favoriete vakantie landen. Ik kan niet zo goed Frans, maar ik wil dit wel gaan leren, het lijkt mij te gek als ik later bijvoorbeeld in Frankrijk kan studeren, dit is wel een van mijn grote dromen. Mijn opa zegt altijd; als je iets wil, vecht er dan voor. Daar denk ik vaak aan en ik denk dat ik dit ook hier bij moet doen. Bij frankrijk. Misschien kan ik nu al naar de opties kijken qua studeren in Frankrijk, ik heb namelijk geen idee wat je er allemaal voor moet doen. Ik wil deze zomer al misschien er naar toe om een taal cursus te volgen. Maar dit vind ik wel een beetje eng, ik zou dan alleen gaan en ik ben bang dat je dan gelijk overal Frans moet spreken, terwijl ik dit echt nog niet kan. We gaan niet elk jaar naar Frankrijk, ook al vraag ik er wel om, maar mijn ouders vinden andere landen ook interessant. Ik ook wel hoor, maar mijn hart ligt gewoon bij Frankrijk. Misschien ga ik er wel wonen later, dit zou ik heel erg mooi vinden. Ik heb al een vriendje gehad, dit is helaas uit, maar hij hield heel erg van Rusland, daar zou ik nou dus echt niet naar toe willen. Doe mij maar Frankrijk, het liefst in het zuiden, de natuur is daar zo mooi. Ik wil ook graag naar Cannes, daar ben ik namelijk nog nooit geweest.