Vliegtuigradar
vakantie

Wat is Vliegtuigradar24.nl precies

Vliegtuigradar24.nl is een website waarbij je gebruik kunt maken van een online radar om aan informatie van vluchten te komen. De radar is te gebruiken als je het juiste vluchtnummer hebt door deze in te voeren in het system. Hierna krijg je de juiste informatie van deze vlucht te zien. Heb jij totaal geen gegevens over de vlucht waar jij informatie over wilt. Dan kun je alsnog gebruik maken van de radar door handmatig op zoek te gaan naar de juiste vlucht.

Vliegtuigradar

Je kunt simpelweg op een vliegtuig icoontje klikken en kijken of dat de juiste vlucht is. Ook dan krijg je dezelfde informatie. Dit is erg handig om te weten wanneer een vliegtuig of stijgt of land. Ook wanneer er vertragingen zijn kun je dit terugvinden op de radar. Je vindt er zelfs informatie over de vliegtuigsnelheid. Alle vluchten zijn live te volgen en de radar is 24 uur per dag te gebruiken. Je kunt het gehele vliegverkeer boven nederland, Europa en de rest van de aardbol volgen. Je kunt de radar volgen met elk toestel. Zo kun je op de computer alle vluchten volgen, maar ook op je tablet of telefoon wanneer je buitenshuis bent. Ook is de radar erg gebruiksvriendelijk.

Online vliegtuig radar

Wat kan Vliegtuig Radar 24 nog meer

Wil jij graag op vakantie, maar vind jij het moeilijk om te zoeken naar goede deals? Wordt het aanbod jou een beetje te veel en wordt je er maar niet wijzer van? Maak dan gebruik van PrijsVrij (vanuit Vliegtuig Radar 24). PrijsVrij geeft jou duidelijke informatie over de aanbiedingen die er te vinden zijn. Je hoeft zelf niet op te zoek te gaan. PrijsVrij maakt het jou gemakkelijk door ervoor te zorgen dat jij alleen jouw koffers hoeft in te pakken en jouw bestemming te kiezen.