Leistert
vakantie

Met familie in vakantieparken Nederland!

Ik heb een hele fijne vakantie met mijn familie gehad in een van de leukste vakantieparken Nederland: de Leistert. Hier hebben we een supergezellig huisje gehuurd en het was erg fijn om met de hele familie samen te zijn. In het park zelf was er ook van alles te beleven, dus we hebben ons zeker niet verveeld!

Zwemmen en sporten

Vakantieparken Nederland

Ik vind het erg leuk als je in vakantieparken Nederland lekker kunt sporten, zwemmen of op een andere manier actief kunt zijn. Bij de Leistert kun je bijvoorbeeld in het subtropisch zwemparadijs eindeloos van de glijbaan af of lekker ontspannen in de bubbelbaden. Ook zijn er meer dan genoeg sportmogelijkheden zoals een beachvolleybal-terrein en verschillende sportveldjes (zowel verhard als onverhard). Ik ga dan graag voetballen met mijn neefjes, terwijl de oudere mensen in de familie jeu de boules spelen. En hebben we even genoeg van het park? Dan pakken we de fiets om de natuurrijke omgeving van het mooie Limburg te verkennen. Deze mix van allerlei activiteiten binnen en buiten het vakantiepark maakt van de Leistert echt de ideale plek om vakantie te vieren met mijn familie!

Camping

Gezellig huisje

De bungalow waarin wij zaten, was heel leuk ingericht. Toen ik de eerste stap binnen zette, voelde ik meteen aan hoe huiselijk en gezellig de sfeer was. De woonkamer heeft een mooie flatscreen tv en een bank die superlekker zit en aan de keukentafel kun je de hele avond spelletjes doen. Ook de bedden lagen heel fijn en we hebben allemaal heerlijk kunnen slapen. We komen hier daarom zeker weten nog eens terug. Als jij ook nog op zoek bent naar een gezellig huisje in een van de gezelligste vakantieparken Nederland, dan raad ik de Leistert absoluut aan. Huur hier dus snel een bungalow!