luxe bungalows
Vakantiehuisjes

Week doorbrengen in een luxe bungalow!

Aanraderluxe bungalows

De luxe bungalow waar wij verbleven was van alle gemakken voorzien. Zo hadden wij een heerlijke douche, wat ik echt belangrijk vind. Soms kom je op plekken waar het dan ongelofelijk lang duurt voor er warm water uitkomt of dat de straal echt heel klein is. Gelukkig was dat hier niet het geval en heb ik daar ook heel erg van genoten. Er was ook genoeg bestek aanwezig en veel keukenhulpen zoals een blikopener. Hier hadden wij wel geluk mee, want ik had blikjes knakworst bij die ik anders niet had open gekregen. Deze plek is de beste waar ik ooit ben geweest, dus daarom zou ik hem aan iedereen aanraden. Een tip van mij: houd de last-minute deals in de gaten. Het is namelijk zo dat 7 dagen van tevoren er online komt wat er allemaal nog vrij is. Voor een gereduceerde prijs kun je deze dan boeken, waardoor je op het laatste moment toch nog even ertussenuit kunt. Zelf heb ik hier toen ook gebruik van gemaakt, wat bijna de helft scheelde. Dit geld hebben wij toen gebruikt om heerlijk uiteten te gaan in de buurt.

luxe bungalowsInformatie

De locatie van onze luxe bungalow was ook perfect, midden in het bos. Hier hebben wij heerlijk gewandeld op zondagmiddag. Dat was heel rustgevend en natuurlijk ook nog goed voor de conditie. Mocht jij nu ook eventjes lekker willen genieten met jouw geliefde of gezin, neem dan zeker een kijkje op de website van het Eekhoornnest. Hier vind je alle precieze prijzen en meer informatie!