Vakantiehuisjes

France Comfort – Vakantiehuis huren in Frankrijk

Ik heb geboekt naar de Domaine de Lanzac

Na veel te hebben gelezen over de streek wilde ik met mijn gezin eens naar daar trekken tijdens de zomervakantie. De kinderen hadden hun best gedaan op school, dus ik vond dat ze een verrassing verdienden. Na Google te hebben afgeschuimd kwam ik toevallig op de site van Francecomfort. In eerste instantie heb ik de site bekeken en willen omzetten naar het Engels want mijn Frans is niet zo uitstekend, maar toen ik verder las, merkte ik dat het gemakkelijk geschreven was. Ik voelde me al direct welkom omdat ze geen moeilijke schrijftaal gebruikten, wat heel prettig is als buitenlander.

Le_Lac_bleu_zwembad_vakantie_Frankrijk-210x115-crop-fff DLF_huis_2-210x115-crop-fff zwembad-210x115-crop-fff

Veel keuze uit vakantiehuizen

Wat ik in eerste instantie merkte tijdens het opzoeken, is dat er een ontzettende keuze is tussen verschillende type van huisjes. Ik zocht een huisje dat groot genoeg was voor ons allemaal en dat onder de bomen lag zodat we ’s middags schaduw hebben als de volle zon brandt. Ik had wel keuze uit een hele reeks en direct besloot ik om mijn kans te wagen. Ik koos een 3 slaapkamers model en bij aankomst was het net of wij thuis kwamen. Men begroette ons vriendelijk en als we vragen hadden, luisterden men naar ons.

Wij gaan terug!

Domaine de Lanzac, tot volgend jaar!

Kijk voor informatie op hun website: France Comfort – Vakantiehuis huren in Frankrijk