Vakantiehuisjes

Woning huren in florida

Woning huren in Florida

Ik heb samen met mijn gezin al delen Europa doorgereisd maar vorige zomer wilden we toch iets speciaals doen. Mijn oudste dochter droomde er al jaren van om eens naar Florida te gaan. Samen met mijn vrouw hadden we gespaard en via een vakantiesite van vakantie-florida.eu hadden we de knoop doorgehakt om een vakantiehuis te boeken voor twee weken in de zomer. Omdat we sport belangrijk vinden, moest het gelegen zijn tussen veel groen. Ik vond een vakantiehuisje pal midden in de weide. Na lang aarzelen besloot ik samen met mijn vrouw om te boeken. De prijzen zagen er op het eerste zicht duur uit, maar bij aankomst zagen we dat we niet veel betaalden voor wat we kregen.

140213130051058411 140213130051058410 tour

De perfecte vakantie

Toen ik de foto’s aan het bekijken was, had ik geen idee dat ik naar de werkelijkheid aan het kijken was. Normaal zien foto’s er altijd mooier uit, maar toen we eenmaal aankwamen merkten we dat alles er precies zo uitzag als op de foto’s op de website. We huurden een vakantiewoning met buitenzwembad. Dankzij de zon konden we daar vaak van gebruik maken. We hebben samen met een gehuurde wagen mooie delen gezien van Florida en ik weet één ding heel zeker: wij gaan terug, want ik heb in ieder geval de hemel op aarde gezien! woning huren florida