Reisverzekering

Veilig op reis mits je een goede reisverzekering hebt

logo-unigarant-newVeilig op reis mits je een goede reisverzekering hebt

 

Het is bij Unigarant geweest dat ik het gevoel heb eindelijk de beste reisverzekering gevonden te hebben die er maar is. Elk jaar neem ik het opnieuw weer onder de loep en op de een of andere manier is deze reisverzekering me in de afgelopen jaren aan het oog ontglipt, ik was het nooit eerder tegengekomen. Nu heb ik in het afgelopen jaar geen vervelende dingen tijdens mijn reizen meegemaakt – en dat noem ik dus zeker een geluk – en heb ik mijn voormalige reisverzekering niet hoeven aanwenden, maar anders had ik zeker liever gehad dat ik al bij Unigarant had gezeten. Al met al kostte het me maar een middagje tijd om de beste reisverzekering voor mijn wensen uit te zoeken, en als je bedenkt dat je er een heel leven plezier en profijt van kunt hebben (even in het achterhoofd gehouden want een goede verzekeraar voor je kan betekenen en wat een gevolgen het hebben van een verkeerde verzekeraar voor je kan hebben) dan is dat toch écht geen tijd – of is het die tijd in elk geval waard! Al met al ben ik dus heel blij er weer even voor te hebben gezeten, want zodoende kan ik weer met een veilig gevoel aan al mijn geplande reizen voor dit jaar gaan beginnen. En ik heb nogal wat op de planning staan voor het aankomende jaar, dat kan ik je wel vertellen!