Vliegveld parkeren

Voor parkeren op en rondom Schiphol heb ik nu een echte aanrader!

Natuurlijk blog ik dikwijls over verre vakanties en leuke bestellingen, maar nu ook eens tip van mijn hand met betrekking tot hetgeen plaatsvindt voordat je op vakantie gaat. Er valt namelijk flink te beknibbelen op vakanties en daar begin je in eigen land al mee. Te denken valt aan het onderwerp waar ik vandaag over wil bloggen, namelijk parkeren!

Parkeren op en nabij Schiphol
Parkeren op en nabij Schiphol

Dat is een voor mij heel aantrekkelijk onderwerp geworden om over te bloggen, sinds ik de website gratisparkerenschiphol.nl ontdekte. Via deze website kun je aangeven hoe lang je van een parkeerplaats op of in de buurt van Schiphol gebruik zou willen maken. De prijzen zijn er niet standaard namelijk, sommigen zijn voordeliger wanneer je er kort gebruik van maakt en weer andere juist wanneer je lang moet parkeren.

De selectiecriteria bepalen
De selectiecriteria bepalen

 Zeer voordelige deals te boeken

Ikzelf moest redelijk lang parkeren, namelijk wel achttien dagen, en dat kon ik bij gratisparkerenschiphol.nl gewoon aangeven, waarna de database haar werk deed en alles ging vergelijken. De volgende drie aanbieders kwamen er voor mij uit voor valet parking, een dienst waar ik graag gebruik van wilde maken aangezien dit echt voordelen biedt – je rijdt met je auto naar de centrale vertrekhal van Shiphol en je voertuig wordt daar voor je opgehaald. Kijk hieronder maar eens naar de zeer voordelige prijzen!

En pak dat voordeel!
En pak dat voordeel!

Daarmee is de website gratisparkerenschiphol.nl voor mij enorm handig gebleken en ik heb er hier in thuisland al flink mee kunnen besparen op mijn vakantie – want laten we zéker dit soort regelzaken niet vergeten. Een regelrechte aanrader dus!