vakantie

Eindelijke een Borstvergroting

Al jaren ben ik niet meer zelfverzekerd van wegen mijn borsten. Hier wilde ik hoe dan ook iets aan laten doen. Aangezien ik al eens mijn tattoo had laten verwijderen bij kliniek Veldhoven en wist dat ze ook borsten vergroten en schaamlipcorrecties uitvoeren, wilde ik het graag bij hun laten doen.

kv_ill_borstvergrootZe hebben een prettige werkwijze en hebben enorm veel ervaring. Wat betreft de kosten zijn ze ook nog eens erg voordelig als je het met andere klinieken vergelijkt. Ik heb toen contact opgenomen met kliniek Veldhoven en gevraagd of het mogelijk was om een Borstvergroting te nemen. Dat was geen enkel probleem en de volgende week kon ik al langskomen voor de intake.

De intake

De intake verliep uitstekend. We namen alle gegevens, wensen en eventuele risico’s door die konden optreden. Na de intake maakte we een nieuwe afspraak om vervolgens de behandeling uit te voeren. Een week na mijn intake kon ik al geholpen worden, dus top!

De behandelingdual-plane-voor

Toen ik bij kliniek Veldhoven aankwam voelde alles vertrouwd. Ze zijn direct begonnen met de behandeling en voor je het wist was de Borstvergroting al klaar. Na de behandeling heb ik wel wat napijn gehad, maar dat was goed te behandelen met paracetamol en ibuprofen. Na 1,5 week kon ik gewoon het dagelijks leven weer oppakken. Inmiddels loop ik een stuk zelfverzekerder op vakanties en op zwembaden. Nu durf ik weer enthousiast en zonder schaamtegevoel over het strand te rennen.